top of page

Zonder knippen verlost van je gespleten haarpunten met de Split end Pro!

House of Bellona biedt sinds kort een nieuwe behandeling aan. De Split-Ender Pro behandeling. Deze behandeling zorgt voor gezond haar zonder gespleten haarpunten. Dit toestel doet alle splitsingen verdwijnen terwijl u toch de lengte van uw haar kunt behouden. Een ultieme uitvinding dus voor wie houdt van lang en gezond haar!


Veel dames vandaag de dag willen hun haar laten groeien. Vaak wordt dan gedacht dat het dan niet geknipt hoeft te worden. Wij van House of Bellona begrijpen dan onze klanten een andere oplossing zoeken dan knippen. Dit is de reden dat we deze behandeling aan ons assortiment hebben toegevoegd.


Ondanks dat we allemaal snel mooi lang haar willen zonder het te knippen. Is het toch heel belangrijk om de gespleten haarpunten weg te halen uit het kapsel. Wij krijgen vaak de vraag bij House of Bellona of het mogelijk is de gespleten haarpunten te herstellen. Eens de uiteinden van je haar gespleten zijn, bestaat er helaas geen enkel middel om ze nog te redden.


Gesleten haarpunten kunnen doorslijten en uiteindelijk afbreken.

Het is een fabel dat het haar sneller gaat groeien door het te knippen. Wel is het zo er meer aangroeit dan dat er aan de uiteinde wegslijt waardoor het haar uiteindelijk langer wordt. Onverzorgd droog haar aan de andere kant, krijgt sneller droge puntjes, gespleten haarpunten, en breekt/slijt sneller af dan dat het groeit. Het lijkt dus alsof het haar maar niet langer wordt.
De Split-Ender Pro behandeling zorgt voor gezond haar zonder gespleten haarpunten. Dit toestel doet alle splitsingen verdwijnen terwijl u toch de lengte van uw haar kunt behouden. Een ultieme uitvinding dus voor wie houdt van lang en gezond haar!


Een luxe behandeling

De Split-Ender Pro wordt gebruikt bij House of Bellona te Den Haag en is een echte aanwinst in onze kapsalon. In minder dan een worden alle kapotte haarpunten verwijderd en krijgt u zacht en glanzend haar. Het is een volledig veilige methode die het haar niet beschadigd maar wel het gewenste resultaat bekomt: mooi, lang haar zonder gespleten punten en zonder het haar te moeten knippen.
Werkwijze

Uw haar wordt zorgvuldig gewassen door de medewerkers van House of Bellona te Den Haag. Het haar wordt gedroogd zodat op deze manier alle gespleten punten recht komen te staan en de Split-Ender Pro optimaal zijn werk kan uitvoeren. Wilt u ook mooi, gezond en lang haar zonder die vervelende gespleten punten? Maak dan meteen een afspraak! Ons salon is zeven dagen in de week open en heeft meerdere koopavonden!


119 views0 comments

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page