top of page
medicskincenter-herbal-peeling.jpg

Herbal Biopeeling

Onze Herbal Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Herbal Peel bevat géén waterstofperoxide. De Herbal Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Wij bieden de Herbal peeling ook in combinatie met chemische peelings zoals een glyclzuur of melkzuur peeling aan. Deze combinatie zorgt voor een diepere regeneratie. Ook kan de behandeling gecombineerd worden met een Salicylzuur peeling waardoor het de behandeling extra zuiverend is. 

Naast de Herbal peeling, bieden wij twee andere biopeels aan. 

BioPEEL behandeling

House of Bellona biedt ook de Biopeel gezichtsbehandeling. Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Biopeel gezichtsbehandeling 

60 minuten - 49 euro

Biopeel in combinatie met chemische peeling

75 minuten - 59 euro

PUMPKIN PEEL BIOPEEL

De Pumpkin Peel heeft een meer enzymatische en keratolytische werking dan de Herbal Peel. Dat maakt dat deze peeling perfect in te zetten is bij hyperpigmentatie, een (dikke) verhoornde huid, een rokershuid en/of een minder gevoelige huid met weinig doorbloeding. De Pumpkin Peel bevat een verhelderende en verwekende mix van pompoen fruit extract, limoengras en bromelaïne. Deze peeling heeft een sterk enzymatische werking en zit boordevol mineralen, vitamine A en C en een vitamine B complex. Daarnaast bevat het scrubdeeltjes van gedroogde basilicum, en bevatten een hoge concentratie aan verschillende vitaminen en mineralen.

Afbeelding-Bio-Peeling-voor-op-de-pagina-zelf-800x300.jpg
spa-salonnepro-bio-peel-amino-acid.jpg

Amino Acid Biopeel

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier, De Amino Acid Peeling is een speciale peeling voor de gevoelige huid. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

De Amino Acid peeling heeft een basis van wel 20 verschillende aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. De Amino Acid Peel is in te zetten bij een gevoelige huid en bij een huid met (warmvoelende) roodheden zoals bv rosacea en couperose. Eiwitten oftewel aminozuren zijn de bouwstenen van onze huid. Wanneer er zich problemen voordoen in de huid, dan is dit terug te zien aan een probleem in de aminozuren van de huid door een verkeerde manier van celdeling waardoor er klachten in de huid ontstaan. Deze huidproblemen pakken we het beste aan bij de basis, dus met aminozuren, waardoor de huid gestimuleerd wordt voor een betere celdeling.

bottom of page