top of page
eyelash_edited.jpg

LASHES

eyelash.png

De wimperextension behandeling is bij geen dame hetzelfde. Bij  aanvang zal de styliste same met u bespreken welke techniek u wenst, welke lengte het beste bij u past en welk effect u het mooiste vindt. Onze specialisten kijken naar de vorm van uw ogen en gezicht. Vervolgens kan de behandeling beginnen. Gelieve geen oog make-up te dragen bij aanvang. Mocht u wel oog-make up dragen dan zal deze verwijderd worden. Eerst zullen de onderwimpers voorzichtig afgeplakt worden om te voorkomen dat er onder de ogen ook haartjes geplakt worden. Dit gebeurt met speciale hypo- allergene tape, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. De behandeling is volledig pijnloos.
Een oog heeft ongeveer 90 wimperhaartjes. De extensions worden stuk voor stuk aan de eigen wimpers bevestigd. Aan bijna alle haartjes wordt een extension bevestigd. Wij werken met een speciale ‘bonderlijm’ (zonder formaldehyde). Deze blijft zacht en flexibel waardoor er geen schade toegebracht wordt aan de eigen wimpers.

Boekingsvoorwaarde

Graag willen we u vragen met schone wimpers naar de salon komen, geen mascara / make up rondom de ogen anders zijn wij genoodzaakt het schoonmaken van de wimpers in rekening te brengen.

 

Wij vullen geen wimpers op van andere salons.

Wilt u als nieuwe klant bij ons komen, dan kunt u 'wimpers verwijderen' andere salons bij ons boeken.

 

Boekt u toch een wimper behandeling. Dan zullen wij de totale behandeling in rekening brengen maar uw wimpers niet opvullen. Kunt u bellen als u leger bent dan normaal. Wij plannen dan waar mogelijk extra tijd in.

 

Doet u dit niet dan kunnen wij u niet meer dan de geboekte tijd opvullen. Er wordt geen korting gegeven bij een legere refill.

Let op: na 4 weken wordt er een nieuwe set berekend.

One by one.

Wil je graag een natuurlijke oogopslag, maar niet meer geknoei met plakkerige macara, dan is de One by One wimperextensions behandeling ideaal voor u! Wij werken met krul D en C, alleen dikte 0.15 en alle mogelijke lengtes. 

Bij de One by one techniek wordt er op elk wimperhaartje een extension geplakt. Er kan dus geen voller effect gecreërd worden met de one by one techniek. De styliste is afhankelijk van hoeveel eigen wimpers de klant heeft. 

Volume&mega volume.

House of Bellona biedt naast one by one extensions ook volume extensions in de beautysalon aan. Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de volume techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. House of Bellona werkt met 0.05 mm dikte wimpers voor de volume wimperextenions en werkt met de druk C en D. Het resultaat is minder natuurlijk, omdat er meer volume gecreëerd wordt. Wel zien de haartjes er natuurlijker uit omdat deze vele malen dunner zijn dan de one by one wimpers. Deze techniek geeft een vollere oogopslag en is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt of een 'glamour' look wilt. 

Hybrid.

Hybrid wimperextensions is een mix tussen de one by one methode en de volume wimpers. Op de ene natuurlijke wimperhaar wordt de one by one methode gebruikt, hier komt dus 1 extension op. Op de natuurlijke wimperhaar die hiernaast zit wordt een handgemaakte waaier van extensions geplaatst, zoals bij de volume techniek. Zo wordt de techniek om en om afgewisseld.

Whispy.

Whispy lashes is een speciale techniek die overgewaaid is uit Amerika. De stylistes van House of Bellona zijn getraind om elke style en techniek toe te passen. Bij een Whispy set wordt er een volume set aangebracht. Met meerdere spikes die een veel langere lengte hebben. Dit geeft een warrige maar super Extravagante look.

one by one extensions_edited.jpg
hybrid_edited.jpg
whispy.jpg

NAZORG WIMPEREXTENSIONS

Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden

Ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. De eerste 24 uur moet de wimperlijm nog uitharden.

Bij het schoonmaken van de ogen niet met een handdoek of wattenschijfjes over de wimpers wrijven. Wij adviseren de wimpers te reinigen met lashfoam. Deze kunt u bij ons aanschaffen. 

Gebruik een wattenstaafje om je ogen dichtbij de wimperrand schoon te maken.

Gebruik geen producten op oliebasis in de directe omgeving van de wimpers. Door de olie kunnen de extensions losweken. Kies voor producten op waterbasis.

Borstel de wimpers regelmatig met de meegekregen brush, hiermee kun je de wimpers weer modelleren. Dit brengt de volume weer terug en zorgt ervoor dat alle wimpers weer netjes naast elkaar staan. Het kan gebeuren dat na het slapen enkele wimpers door de war gaan zitten.

Blijf zoveel mogelijk van de wimpers af en voorkom (onnodig) wrijven.

Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers. Bij buikslapers worden de wimperextensions dan ook afgeraden.

Voor het behouden van een mooie volle oogopslag is een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 en 3 weken nodig.

Laat de extensions altijd verwijderen door de wimperstyliste.

LASH VOLUME LIFT

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een 'wimper permanent' gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers. Zo lijken de wimpers langer en dikker.

eyelashLiftingbefore-after.jpg

DE BEHANDELING

De Lash Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

NAZORG

Zodra de wimperlift is gezet (zowel voor de eerste keer als bij de vervolg behandelingen) geldt de eerste 24 uur na een behandeling het volgende:

Wimpers niet nat laten worden.

Vermijd hete stomende douches of sauna’s en niet gaan zwemmen.

Haar niet wassen. Gebruik van shampoo en conditioner, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers/ogen kunnen de kleur verzwakken bij gebruik van een wimpertint en kan de permanent ontspannen.

Wrijf niet over de wimpers en speel er niet mee.

 

Als er irritatie optreedt, leg dan een koude, schone natte doek op de ogen of neem contact op met een arts.

Gebruik alleen producten zoals mascara of make-up remover op waterbasis (vermijd producten met olie).

Na de eerste 24 uur mag er alles met de wimpers gedaan worden.

EYELASH_LIFT.jpg
bottom of page