top of page

Buccal massage

Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage, waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd worden gemasseerd, voelt extreem ontspannend. De massage heeft een contourend effect hebben: de massage vanuit je mond (met handschoentjes, wel zo fijn) shapet je gezicht en maakt je kaaklijn strakker.  Ook gunstig als je – zoals yours truly – ontzettend met je kaken klemt!

763.jfif
Buccal massage

De toning en buccal massage is een nieuwe trend in het verbeteren van je huid. De schoonheidsspecialistes van House of Bellona zijn gespecialiseerd in alle technieken van bindweefselmassage. De aandacht is gericht op het spierweefsel. Het bot en het spierweefsel geven samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden neemt het vetweefsel af, krimpen onze botten en verslappen onze spieren. 
Alle spieren in het gezicht hals en decollete worden aangepakt.

Bij de buccal massage mag u eerst uw tanden poetsen. Wij hebben tandenpasta en een nieuwe tandenborstel voor elke klant! De styliste trekt handschoenen aan masseert de spieren in de wangen van zowel de binnenkant als de buitenkant.

Op deze manier kan je de spieren in de wangen optimaal masseren. Ook zeer aan te raden voor mensen die tandenknarsen, de kauwspier kan super mooi aangepakt worden. 

Voor het beste resultaat is een kuurverband van 4 keer aan te raden, maar na 1 behandeling heb je ook een hele mooie huidverbetering. Ervaar zelf ook deze heerlijke massage!

Buccal massage
bottom of page