top of page
hair-img-right.jpg

HAIR & HAIR EXTENSIONS

3.png

Airtouch techniek

Airtouch is de meest natuurlijke manier van haar kleuren. De naam zegt het eigenlijk al hierbij wordt het haar aangeraakt door koude lucht. Iedereen heeft kortere stukjes tussen zijn of haar haar zitten. Dat komt door de groeicyclus. Voor de airtouch is dit juist heel belangrijk tijdens het zetten van deze kleur techniek blazen we de korte haartjes eruit, dit doen we d.m.v een speciale föhn techniek. De haren die dan overblijven zetten we in. Je kent balayage je kent de basic folies maar dit is een hele nieuwe manier van kleuren. Het is geschikt voor fijn tot medium dik haar. Bij dik haar kan deze techniek helaas niet worden toegepast omdat het zo’n natuurlijke look geeft. Zou dit iets teveel weg vallen in het haar en kun je b.v beter voor een balayage techniek gaan of 1 van onze freehand technieken. De kleur techniek is iets prijziger en duurt ook langer kwa inzetten, maar dat is het dubbel en dwars waard.

2.png

Balayage

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei. De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Organic Tahe

Natuurlijke haarkleuring PPD en Ammonia vrij.

De allernieuwste technologie, Organic haarkleuring! Haarkleuring gebaseerd op de technologie van plantaardige micro-oliën, gemaakt voor een volledige 100% dekking van grijs haar zonder de structuur te beschadigen. Met kleuren die zijn geïnspireerd op de natuurlijke, originele tinten van het haar, zodat het glanzend en licht reflecterend blijft.

Een innovatie en milieuvriendelijk product dat het haar vanaf de wortels tot aan de punten verzorgt.

De voedende formule van plantaardige micro-oliën behoudt de kwaliteit van de kleur, verlengt de duur en stimuleert de pigmentwerking, zodat de kleur door de binnenkant van de haar-vezels glanst met een buitengewoon natuurlijk effect.

De combinatie van plantaardige micro-oliën van avocado, pracaxi en sojabonen laat het haar natuurlijk en vol volume aanvoelen, terwijl het beschermt en voedt voor een intensief stralende kleur en mooie glans.

De crème-gel-textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen en zeer effectief en biedt een unieke sensationele ervaring, met de toegevoegde luxe van de subtiele bloemige geur van magnolia en bergamot. De kleuring is volledig vrij van ammonia en allergie veroorzakende PPD’s (p-phenylenediamine).

Wilt u uw haarkleuring met Tahe Organic gedaan hebben, boek dan de organic haarkleuringen in ons boekingsysteem!

Nanoplastia

Nanoplastia is een genezingsprocedure van het haar met een stijlmakend effect van 60 tot 90%, terwijl een keratinebehandeling een speciale procedure is die alleen het haar stijlt. Nanoplastia dringt diep door in de cortex van het haar, waardoor het haar van binnen en buiten gevoed word.

NANOPLASTIA verandert niet alleen het uiterlijk van het haar, het wordt pluisvrij, glanzend en zacht, maar werkt ook aan de binnenkant door het te hydrateren, regenereren en revitaliseren. Als resultaat krijg je gezonder haar dat veel gemakkelijker te stylen is

  • Keratine behandeling: Stijlmakende behandeling

  • Botox: Zeer voedende behandeling met behoud van eigen haarstructuur

  • Nanoplastia: Stijlmakende en voedende behandeling 

De Nanoplastia- haarbehandeling is 100% formaldehyde vrij. Er zijn ook geen andere chemische stoffen aan het product toegevoegd.

Tijdens de Nanoplastia keratine behandeling gebruiken we ook led therapie voor het haar. 

De Photon Lizze Extreme is uitgerust met de hoogste technologie, die in staat is om spectaculaire resultaten in haarlokken te leveren met de keratine behandeling.

De blauwe lichtgolven van 450 nanometer komen in direct contact met de haarschubbenlaag, wat zorgt voor duurzamere en spectaculaire resultaten.

Bovendien activeert het rode licht van 600 nanometer de bloedsomloop en versterkt het de haarvezel.

De Photon Extreme heeft een activerend blauw licht voor gebruik tijdens chemische processen: kleuren gladmaken botox neutralisator (na een relaxer) enzovoort.

Het is een stimulans om het resultaat te versterken. Dus als we kleurstoffen maken die de neiging hebben om gemakkelijk te vervagen, zoals rode of bruine kleuren, zal de kleuring nog beter in het haar doordringen en bijgevolg moeilijker vervagen.

Een ander voorbeeld: een klant die zeer resistent haar heeft en om te helpen gladstrijken of botox beter te laten doordringen, wordt er licht aangebracht op het haar waar zich het product bevindt. De Photon Extreme heeft ook een rood licht, specifiek voor de hoofdhuid.

Het helpt haar te laten groeien, behandelt de wortel, brengt de pH van het haar in evenwicht, voor een gezondere hoofdhuid en het reactiveert de haarzak.

BEFORE                AFTER    
18106123225281570.jpg
hair-straightening-albury.jpg

NAZORG KERATINE BEHANDELING

U mag na uw Keratine behandeling uw haar 2 dagen niet wassen.

Verven en blonderen mag twee weken voor en na de keratine behandeling niet gedaan worden. De behandeling opent de haarschubben en kan de kleur uit uw haar trekken.

Wij adviseren u de Gold haircare nazorg-producten te gebruiken na uw keratine behandeling.

 

Gold haircare nazorg-producten zijn gemaakt met de allerbeste ingrediënten en zijn ontworpen om het haar op een professioneel niveau te voeden.

$_84.jfif

HAIRWEAVE MET MICRORINGEN

Hairweave is een baan met haar en deze wordt met een machine geweven op een dunne band. Vandaar ook de naam hairweave. Wij gebruiken microrings om deze hairweave in het eigen haar vast te zetten. Microrings zijn kleine ringetjes die over het eigen haar geschoven worden en tegelijkertijd ook over een plukje haar van de hairweave wordt geschoven. De hairweave met microrings dient om de 6 weken opnieuw omhoog geplaatst worden. Dit is zeer belangrijk omdat er ruimte komt tussen de hairweave en het eigen haar omdat je eigen haar natuurlijk groeit. Wanneer je de hairweave niet tijdig omhoog laat plaatsen loop je kans dat je eigen haar verstrengeld raakt met de hairweave. Houd je dus altijd aan deze maximale duur van 6 weken.

De hoeveelheid haar die je nodig hebt is afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van je eigen haar. Mensen met weinig en fijn haar hebben logischerwijs minder banen hairweave nodig dan mensen met juist heel dik en veel haar. De kosten voor een hairweave verschillen dus sterk per persoon en zijn volledig afhankelijk van je eigen haar.

fijn haar 2 tot maximaal 3 banen

normaal haar 3 tot maximaal 4 banen

dik haar 4 tot maximaal 6 banen

bottom of page