top of page

Brows

Henna brows.jpg
Henna brows (1)_edited.jpg

Henna Brows

Henna Brows is een behandeling voor uw wenkbrauwen waarbij de wenkbrauwen geëpileerd, getrimd, geshaped, geverfd en opgemaakt worden. Uw wenkbrauwen worden geverfd met henna maar wat maakt Henna Brows nou zo bijzonder? Doordat de henna in een mooie vorm op de huid wordt aangezet krijg je een make-up look. Je hoeft tot 2 weken niet bij te tekenen met make-up producten.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Browlamination en botox

Brow lamination ook wel browlift  is een wenkbrauwpermanent. Het zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwhaartjes altijd in model zitten en je niet meer moeilijk hoeft te doen met een wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwkammetje.

Brow lamination zorgt ervoor dat je zonder mesjes, naalden of potloden strakke en dikke wenkbrauwen kan creëren. Iedereen wil toch gladde wenkbrauwen zonder er veel moeite voor te hoeven doen? Deze droom kan werkelijkheid worden met behulp van de techniek brow lamination.

Er wordt een extra stevig laagje aangebracht over de wenkbrauwhaartjes heen, zodat deze altijd strak in de lak zitten en goed in model blijven tijdens bijvoorbeeld een harde regenbui.

Brow Tinting and Shaping_edited.jpg

Wax & Tint

Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven.

Modelleren van wenkbrauwen is het vormen van de wenkbrauwen. Het liefst een zo natuurlijk mogelijke vorm die in verhouding staat tot jouw gezicht.

Brow serum

Wellicht klinkt het te mooi om waar te zijn, vollere en dikkere wenkbrauwen door een serum. Bij veel mensen werken deze producten echt. Je moet alleen de juiste voor jou vinden. Wellicht werkt een bepaald ingrediënt voor jou niet en voor een ander juist wel. Je hebt verschillende oliën en ingrediënten die de haargroei bevorderen. 

Ondanks dat een serum de haargroei bevordert zie je pas echt verschil na gemiddeld 30 dagen. Dit verschilt natuurlijk per serum. Je haren groeien door een serum vaak dikker terug en zijn een stuk sterker.

Wij gebruiken apraise lash  en brow serum.

Enhance the natural beauty of the eyes with the Apraise Power Serum for lash and brow grow
bottom of page