top of page
Nails - Nagelbehandeling - House of Bellona Beautysalon

Nails

Wat is jou beste optie?

Manicure

Oefen je een beroep uit waarbij je geen enige vorm van lak op je nagels mag maar erger je je aan alle velletjes rondom je nagels, je nagelriemen en eventuele verhardingen rondom je vingers, dan is een basis manicure wat voor jou.

Een basis manicure is exclusief gellak, exclusief nagellak.

Deze manicure bestaat uit:
- Weken van de handen
- Nagelriemen teruggeduwd of geknipt
- Vijlen
- Parrafine bad
- Handmassage

Gellak

Gellak is ideaal als u gelakte nagels wilt hebben die langere tijd mooi blijven. Gellak is een iets harder laagje dan gewone nagellak.  Uw eigen natuurlijke nagels krijgen daardoor extra stevigheid. Ideaal als uw nagels snel scheuren of afbreken.

 

Gellak is een speciale lak die uithard onder de lamp. Zit het erop dan kunt u er makkelijk 2 tot 3 weken mee lopen. De lak groeit met de nagel mee dus u  krijgt een uitgroeitje.

De Gellakbehandeling duurt ongeveer 30 minuten. De lagen die we op de nagel aanbrengHet ideale is dat de gellak gelijk droog is en u niet meer hoeft te wachten tot ze drogen. 

Wilt u net wat meer stevigheid dan bieden wij de optie 'Rubberbase' aan. Dit laagje is een stevigere basecoat. Dit is een manier om langere nagels te laten groeien.

Wilt u ook een uitgebreide handverzorging boek dan de manicure met gellak!

Deze behandeling bestaat uit:

- Nagelriemen terugduwen en knippen

- Nagels vijlen

- Gellak

- Nagelriemolie 

BIAB

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zijn steviger dan gellak en fexibeler dan acrylnagels.

Blijft gellak niet goed zitten bij u, maar wil je wel een stevigere nagel die beter blijft hechten dan is BIAB de oplossing voor jou. Wij adviseren deze behandeling voor dames die een niet tè lange nagel willen. 

Biab is alleen te verkrijgen in nude kleuren. Wilt u wel de stevigheid maar wel een kleurtje boek dan een gellak met rubberbase behandeling. 

De lak groeit net zoals gellak met de nagel mee en blijft ook 2 tot 3 weken mooi zitten. 

Een Russian manicure is een machinale behandeling van de nagelriemen. Dit is een zeer professionele manier van de nagelriemen verzorgen en is niet schadelijk. 

Deze behandeling bestaat uit:
- Nagelriemen door middel van Russian manicure behandelen.
- Nagels vijlen
- BIAB
- Nagelriemolie 

Acrylnagels

Acryl is een poeder (wit, doorzichtig of gekleurd) die samen met een vloeistof uithardt aan de lucht. Deze methode maakt het mogelijk om de natuurlijke nagel een versteviging (overlay) te geven, maar ook om de nagel te verlengen. Doordat acryl over de nagel heen wordt geplaatst is dit de enige manier om de vorm en lengte van de nagels te veranderen. Acryl is een van de meest gangbare producten voor het toepassen voan verschillende nail arts.  Acryl is hard en duurzaam Bij deze behandeling kunt u kiezen uit een French manicure, cover kleur of met een gellak laten lakken.

Acryl kan 3 tot 4 weken mooi op de nagels blijven zitten.

De behandeling bestaat uit

- Mooi maken van de nagelriemen

- Nagelbed schoonmaken

- Acryl plaatsen

- Afvijlen

- Nagelriemolie 

BOEKINGSVOORWAARDE VOOR NAGELS

 Wij vullen geen nagels op van andere salons. Daarmee wordt BIAB en Acryl bedoeld. 

Wilt u bij ons klant worden? Verwijder het product eerst bij uw vorige salon. Wij verwijderen ook geen product van andere salons.

Is er iets niet naar wens of heeft u binnen een week uw nagels beschadigd, dan kunt u binnen een week kosteloos een reparatie boeken. Heeft u een klacht? Bel ons dan even. Wij nemen elke klacht serieus op en waarderen feedback. Foto's zijn gewild om het incident zo goed mogelijk op te kunnen pakken met de styliste.

Boekt u de verkeerde behandeling, dan kan het zijn dat er geen tijd is voor wat u daad werkelijk wil. 

Komt u niet opdagen op uw afspraak, dan nemen wij u alleen aan met aanbetalingen. 

Junior stylist.

Een junior stylist is een stylist in opleiding. Een junior stylist heeft haar deelcertificaten al gehaald en zijn eerst door school getoetst en vervolgens door ons. Nadat een junior stylist meerdere modellen succesvol heeft afgerond mag de stylist de behandeling pas uitvoeren. Een behandeling bij een junior stylist is ook goedkoper dan bij een junior stylist omdat ze dus de opleiding nog niet volledig heeft afgerond.

Senior stylist.

Een senior stylist is een stylist die haar opleiding al heeft afgerond. Vaak voeren senior stylisten ook meer behandeling uit dan een junior stylist, en ze voeren deze behandelingen al langere tijd uit waardoor ze meer ervaring hebben dan een junior stylist.  Hierdoor is een behandeling bij een senior stylist vaak ook iets duurder dan een junior stylist.

Russian Manicure

Het wegknippen van de nagelriemen is een traditie in Rusland en de oud Oostbloklanden. De Russian Manicure is een machinale/elektrische manier van nagelriemen verwijderen. Om het eenvoudiger te maken word er hierbij een freesmachine gebruikt met speciale nagelriem instrumenten. De voordelen van deze techniek dat de handen er netter uitzien en het langer duurt voordat een uitgroei zichtbaar is.

Deze techniek wordt alleen toegepast bij Senior Beauty Stylist. 

Nails - Nagelbehandeling - House of Bellona Beautysalon
bottom of page