top of page

HIFU - Behandeling

Naarmate we ouder worden, neemt onze collageen productie af. Dit resulteert in een verlies aan kracht en elasticiteit van de huid. Met behulp van HIFU – High Intensity Focused Ultrasound – technologie helpt een HIFU behandeling de productie van nieuw collageen groei te stimuleren. Zo wordt uw huid weer strakker, verstevigen van de huid en krijgt het een jonger uiterlijk!


Hoe werkt HIFU?

Geen laser of ander apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen diep in de huid, waar de laag collageen wordt aangemaakt. De shots zorgen voor directe krimping van de huid, dit is circa 20% van de behandeling, en de shots stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Direct na de behandeling begint de productie van nieuw collageen.
Voor wie en waar is het voor geschikt?

HIFU is vooral geschikt voor mensen met een ouder wordende huid die liever geen fillers of een facelift willen. De behandeling is makkelijk toe te passen en heeft nauwelijks bijwerkingen, waardoor je geen operatie hersteltijd hebt en het ook goed te verbergen is. Door de HIFU behandeling kan je huid op een natuurlijkere manier gelift en verstevigd worden. Houd er wel rekening mee dat de niet-chirurgische HIFU geen ernstig verslapte huid kan aanpakken. HIFU face/lichaam lift is het meest doeltreffend voor:

  • Kaaklijn, wangen en het gebied rondom je mond

  • Oogleden

  • Wenkbrauwen

  • kin

  • hals

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid

  • Grote poriën

  • Verstrakken van buik en bovenarmen


 

Nazorg Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied.

*Na de HIFU-behandeling gebruikt u elke dag in de eerste week hydraterende gezichtsmaskers en vervolgens twee keer per week in de daaropvolgende periode.

*In de eerste week, gezicht wassen met warm water, niet te warm of te koud.

*Geen sauna, geen inspannende oefening en geliever niet roken tijdens de eerste week.

*Vermijd andere high-tech behandelingen, zoals anti-aging, laserontharing en pigment verwijdering in de eerste periode.

*Er kan lichte roodheid op de huid na de behandeling, dit is normaal, smeer dan wat aloë vera gel of erythromycine zalf, de roodheid zal verdwijnen binnen 3-5 dagen.


 57 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page