top of page

Acerca de

Celestetic-Soins-en-institut-Photographe-David-Plas-13-1656328506_edited_edited.jpg

celestetic

Celestetic behandelingen zijn gericht op echte resultaten. Dit wordt bereikt met behulp van de meest innovatieve technologieën en ingrediënten. Uitgebreide studies hebben hun effectiviteit herhaaldelijk bewezen.

Celestetic's CE-gemarkeerde medische producten voldoen aan de vereisten voor medische hulpmiddelen en  aan de EU-normen en worden geproduceerd onder Good Manufacturing Practices (GMP). Onze hydrapeel machine van Celestetic voldoet aan de voorschriften voor medische apparatuur en onze producten voldoen aan de cosmeticavoorschriften en bieden volledige en veilige efficiëntie.

De schoonheidsspecialistes van House of Bellona hebben uitvoerig technische trainingen gevolgd om de technologien en kennis van Celestetic te kunnen toepassen op haar klanten.

HYDRAPEEL

Hydro-microdermabrasie werkt dankzij een op microbelletjes gebaseerd opzuigsysteem. Het spiraalvormige opzuigkopje van het apparaat absorbeert alle onheffenheden, dode huidcellen, mee-eters en comedonen en keratineresten die in de haarfollikels vastzitten.  Door de dode huidcellen op te zuigen wordt de productie van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het resultaat: een gezonde, glanzende, zachte en gereinigde huid.

Hydro-microdermrabrasie is geschikt voor elk huidtype, behalve de hypergevoelige, geïrriteerde of verbrande huid! De behandeling en bijpassende lotions past u aan aan de huidproblematiek die u gaat behandelen. 

De resultaten en voordelen van een hydro-microdermabrasiebehandeling zijn veel talrijker dan na een klassieke peeling:

  • Diep gereinigde huid

  • Ontstopte poriën

  • De huidtextuur is verfijnd, poriën zijn vernauwd

  • Een gerehydrateerde en gerevitaliseerde huid

  • Verminderde rimpels

  • Heldere teint

  • De huid is perfect voorbereid op de behandelingen die (eventueel) volgen

60 MINUTEN - 69 EURO

20221103-160428.png

CHEMISCHE PEELINGS

Peelings 2.0 zijn ontworpen om zichtbare en onmiddellijke effecten op de huid te bereiken en tegelijkertijd de bijwerkingen en het ongemak te minimaliseren dat kan worden veroorzaakt door traditionele chemische peelings.

Samengesteld uit meerdere fruitzuren, handelt deze huidverbeterende behandeling in twee stappen om minder agressief te zijn:

  • In de eerste fase scrubben de snel doordringende zuren de buitenste lagen van de huid. Ze neutraliseren zichzelf automatisch en dringen niet diep door.

  • In een tweede stap bereiken de langzaam doordringende zuren voorzichtig de diepere lagen van de opperhuid.

Anti-onzuiverheden: kalmerende bestanddelen worden aan de formules toegevoegd om het risico op reacties na de chemische peelings aanzienlijk te verminderen. De cliënt kan dus snel de effecten van de behandeling zien.

Anti-pigmentatie: deze peels zijn ook geschikt voor de donkere huid dankzij de anti-pigmentatie werkstoffen die in de formules zijn geïntegreerd. Het risico op pigmentversterking na de peeling wordt verminderd.

PEELING 

60 MINUTEN - 69 EURO

PEELING IN COMBINATIE MET HYDRAPEEL 

75 MINUTEN - 99 EURO

20200824-104054.png.webp

ANTI AGING PEEL

Rimpels - Verslapte huid - Vlekken

Voor de huid die tekenen van ouderdom en huidveroudering vertoont, ouder dan 30 jaar.
Een anti-aging peeling die geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. De formule vermindert rimpels en verhoogt de stevigheid van de huid
en werkt in op puistjes als gevolg van de fotoveroudering.


 

Zuur: Azelaïsch - Salicylisch - Mandelica - Fyetinezuur - Glycyrrhizisch

PURE PEEL 

Zwarte puntjes - Vette huid.

Voor de vette probleemhuid of huid met acne littekens en vergrote poriën.
De formule reguleert de productie van talg en werkt in op bestaande ontstekingen. Deze anti acne peeling tast de huid niet aan, ze zuivert de huid en kalmeert op lange termijn. Ook kan een huid zonder onheffenheden krijgen door verstopte poriën of oude puistjes, hier is deze peeling ook het antwoord hierop.

Zuur: Azelaïs - Salicylic - Pyruvic - Mandelic - Fyetinezuur - Glycyrrhizic

whitening peel

Een krachtige en efficiënte depigmenterende peeling tegen alle soorten vlekken (pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, fotoveroudering, melasma...). Dankzij de anti-pigment actieve ingrediënten in de formule werkt de peeling voor alle huidskleuren.

Zuren: - Azelaïsch, salicylzuur, amandelzuur, fytisch, glycyyrhizisch

SENSITIVE PEEL

Roodheid - rosacea

Voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes door zijn milde werking die toch een sterk resultaat oplevert. De Sensitive Peel is ook ideaal voor couperose en roodheid.

Zuren: Melkzuur, Phytinezuur, Amandelzuur, Azelainezuur, Glycyrrinezuur

FLASH C peel

Doffe teint - fijne expressielijnen.

Voor een jonge, gezonde huid die op zoek is naar een boost.
Celestetic heeft een fruitzuur peeling ontwikkeld die een mooie uitstraling van de huid en een liftend effect combineert, zonder de huid te beschadigen. Ideaal na een dermabrasie of voor een microneedling behandeling. Het maakt de huid glad, biedt een anti-oxidante bescherming terwijl het kleine rimpels en mogelijke vlekken vermindert. Bovenal hydrateert het de huid diepgaand en verbetert het de vochtbarrière van de huid.
Liefst wacht de klant 7 dagen voor zich bloot te stellen aan de zon.

Zuren: Azelaïc - Pandelic - Phytic - Glycyrrhizic - Vitamine C - DMAE

Le-Microneedling-Evreux-Dr-Faissinet.jpg

Microneedling

Professionele microneedling is een natuurlijke regeneratiemethode van de huid door biofysische en chemische stimulatie. Met behulp van een pen uitgerust met meerdere micronaalden, maakt de schoonheidsspecialiste een reeks microperforaties op de opperhuid, die een gunstig effect hebben op heel wat huidproblemen. Het is een uiterst doeltreffende methode ter bestrijding van verouderingstekenen zoals een verslapte huid of rimpels, maar ook tegen imperfecties zoals pigmentvlekken. 

MICRONEEDLING MET SERUM 

30 MINUTEN - 89 EURO

MICRONEEDLING MET HYDRAFACIAL 

75 MINUTEN - 109 EURO

MICRONEEDLING MET HYDRAFCIAL EN CHEMISCHE PEELING

OOK WEL VIP FACIAL

90 MINUTEN - 139 EURO

bottom of page