top of page

Manicure met Russian manicure, rubberbase en gellak

Duur

Senior Stylist Prijs

Junior Stylist Prijs

1h 30min

€ 70,00

-

Een manicure is een behandeling die extra handverzorging bied. De stylistes van House of bellona weken eerst u handen in een badje. U handen worden geschrubt en krijgen een handmasker. Hierna worden de nagelriemen machinaal verwijderd. De populaire electrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de electrische vijl. Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de electrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper.

Uw nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd.Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven. ",

Onze dames zijn hier professioneel voor getraind. Dit geeft de stylistes de mogelijkheid om strakker te lakken en uw handen netter en schoner te doen overkomen. U kan een manicure met of zonder gellak boeken. Na het lakken krijgt u een korte maar heerlijke handmassage. Deze behandeling is inclusief een rubberbase. dit is een verzorgende gel, die de nagels sterker maakt en de mogelijkheid geeft om langer te groeien. De rubberbase is niet schadelijker voor de nagels en kan deels afgeweekt worden..

bottom of page