top of page
Spa-Facial.jpg

FACE & BODY

Het grootste orgaan in ons lichaam is de huid. Als we (zowel letterlijk als figuurlijke) niet lekker in ons vel zitten, dan is dit zowel van binnen te voelen als van buiten te zien.

De schoonheidsspecialistes van House of Bellona zijn gespecialiseerd in de menselijke huid. Wij geloven dat een gezonde huid, een mooie huid is en een mooie huid zorgt voor een stralend mooie vrouw die sterker in haar schoenen staat. 

Om dit te kunnen bereiken hebben wij een assortiment van behandelingen en natuurlijke producten klaar staan die uw schoonheid kunnen helpen stralen.

serums-revox-just.jpg

Huismerk

Beautysalon House of Bellona gebruikt Revuele en Revox als basismerk tijdens alle behandelen. De producten zijn vegan, dierproef vrij en goed voor het milieu! Naast dat de producten heerlijk aanvoelen en ruiken zijn ze ook heerlijk voordelig! v.a. €3,95

f.jwwb.nl_public_q_j_l_temp-omzhobgtvjca

Spa

HUIDSTRUCTUUR VERBETEREND

Al onze anti aging en huidstructuur verbeterende behandeling zijn van het merk Spa. Wij van House of Bellona geloven in de kracht van natuurlijke producten. De producten en behandelingen van SPA zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Fruitzuurpeeling
Onze fruitzuurpeelings worden gekenmerkt door lage pH waarden en moeten altijd geneutraliseerd worden. Binnen ons assortiment bieden wij de volgende fruitzuurpeelings aan, waarvan de meeste in verschillende percentages verkrijgbaar zijn:
- Glycolic Acid Peel (glycolzuurpeeling),
- Lactid Acid Peel (melkzuurpeeling).
- Salicylic Acid Peel (salicylzuurpeeling)
- Sensitive Peel (mix van Lactic acid, Glycolic acid, Citric acid, Malic acid en Tartaric acid.)

 

Biopeel Spa

Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

BB Glow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

BODY SPECIALS

Naast onze heerlijke facials bieden wij ook lichaamsbehandelingen aan. Deze helpen u met ontspannen, reinigen en afslanken!

Full Glam Facial

Deze behandeling is echt een paradijs voor al onze natural beauty's. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd door middel van een wasgel. Nadat de huid geweekt heeft dmv een vapozone wordt de huid geschubd. Gezichtsbeharing en mee-eters worden verwijderd, de wimpers worden gelift en de wenkbrauwen ondergaan een brow lamination en worden geverfd. Nadat de wimpers geverfd zijn wordt er een heerljke collageenmasker op het gezicht aangebracht. De natural queen in je is compleet herboren na deze heerlijke uitgebreide behandeling!

EYELASH_LIFT.jpg
body-scrub.jpg

BODY WELLNESS

Het gehele lichaam wordt gescrubed en ingesmeerd!

woman-receiving-massage-spa-center_23-21

RELAX MASSAGE

Heerlijik ontspannen momentje voor jezelf

ob_a1320a_a35aecb9d76b4ae39f68a92c19ffe590_edited.jpg

BINDWEEFSEL MASSAGE

Deze behandeling bestaat uit masseren, vacuum therapie en ultrasoon!

Marble Surface

Biopulse facial

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

Biopulse therapie wordt gecombineerd worden met een peeling of met microneedling.

IMG_5497.HEIC

Bindweefselmassage

Een gezond lijf is een mooi lijf

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

De bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:


Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huid doorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen
Bevordering van de celdeling
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Behandelfrequentie

Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken

IMG_5526.heic
bottom of page