top of page

Lashlift met wimpers verven en lashbotox

Duur

Senior Stylist Prijs

Junior Stylist Prijs

1h

€ 60,00

€ 42,50

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De stylistes van House of Bellona liften de wimpers d.m.v. siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Deze behandeling is inclusief het verven van de wimpers. De onderwimpers kunnen niet meegeverft worden omdat we de ogen niet nat mogen maken en de kans groot is dat de verf in het oog komt tijdens het kleuren van de onderwimpers. Elke dag verliest u 1 tot 3 wimper haren. Daar krijgt u nieuwe voor in de plaats. Na 6 tot 8 weken heeft u compleet nieuwe wimpers. Na ongeveer een maand ziet u dat de nieuwe haartjes niet gekruld zijn. Het is dan tijd voor een nieuwe lift. ",

Heeft u liever geen lastlift meer, dan is het na 6 tot 8 weken compleet uitgegroeid. ",

LET OP: U Mag u wimpers tot 24 uur na de behandeling niet natmaken of mascara opdoen. Lash botox is een luxe, verzorgend vitamineserum voor de wimpers. Deze uitgebreide behandeling kan zowel zonder of direct na een lashlift en kleuring van de wimpers uitgevoerd worden. Het product werkt op de wimperharen en op de follikels. De stylistes van House of Bellona brengen de serum aan. Deze moet vervolgens 5 minuten intrekken.

LET OP!: Deze behandeling kan niet los geboekt worden.

bottom of page