top of page

Gellak behandeling met Russian manicure and rubberbase

Duur

Senior Stylist Prijs

Junior Stylist Prijs

1h

€ 40,00

-

De gellak behandeling met Russian manicure wordt alleen maar gedaan door Senior Stylist bij House of Bellona. Voordat de gellak aangebracht wordt worden de nagelriemen elektrisch verzorgd.

De populaire electrische manicure ook wel E-Manicure of Combi-Manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de electrische vijl. Met deze techniek worden uw nagelriemen verzorgd op de Russische manier, dat betekent dat de nagelriemen droog verwijderd worden met de electrische vijl. Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper.

Uw nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd.Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven. ",

Onze dames zijn hier professioneel voor getraind.

LET OP: Gellak kan niet zoals nagellak met aceton verwijderd worden. Het moet langere tijd weken voordat het eraf geschraapt kan worden. Is dit nieuw voor u? Boek dan de gellak verwijderen behandeling. De stylistes van House of Bellona zullen het professioneel van uw nagels verwijderen zonder uw nagels te beschadigen. Rubberbase is een product van deze tijd en helemaal geschikt voor de zogenaamde \"Natural Nail Treatment\". Rubberbase is een flexibel product welke de natuurlijke nagel verstevigd. Het bevat een primer/bonder waardoor de hechting op de nagel erg goed is. Het is self-leveling en egaliseert super makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om enkel Rubberbase en een topcoat te gebruiken of om over de Rubberbase een kleurtje te lakken.",

LET OP: Gellak kan niet zoals nagellak met aceton verwijderd worden. Het moet langere tijd weken voordat het eraf geschraapt kan worden. Is dit nieuw voor u? Boek dan de gellak verwijderen behandeling. De stylistes van House of Bellona zullen het professioneel van uw nagels verwijderen zonder uw nagels te beschadigen.

bottom of page