top of page

Damage & Repair treatment - kort haar

Duur

Senior Stylist Prijs

Junior Stylist Prijs

1h

€ 50,00

-

De damage and repair behandeling is een behandeling die droog dof haar een oppepper geeft. De behandeling wordt gedaan met de producten van Gold Haircare. Healing Bond heeft een unieke en veelzijdige werkingswijze door diep in de cortex te penetreren om zo nieuwe waterstof- en ionische bindingen te creëren, die de beschadigde interne keratinestructuur ondersteunen en het haar versterken en beheersbaar maken. Het versterkt het haar door in de interne keratinestructuur door te dringen. Dit zorgt voor verbeterde versterking, elasticiteit en glans. Healing Bond zorgt voor kleurbehoud en conditionering en heeft een beschermend effect.

Healing Bond vermindert mogelijke schade aan het haar en de kans op breken van het haar, beschermt interne verbindingen en verbetert de weerstand van het haar. Kan alleen worden gebruikt als herstellende behandeling of samen met Vitamin Miracle als een diepe, luxe behandeling.

Next Generation Biomimetics is ontwikkeld met behulp van de meest recente ontwikkelingen in Proteomics. De aminozuursequenties van de peptiden komen overeen met dat wat aanwezig is in cuticulaire en corticale gebieden van menselijk haar en bootsen de peptiden na die in haarkeratine-eiwitten worden gevonden rondom de meest beschadigde delen van de haarschubben. Intelligente reparatie van beschadigd haar met biomimetisch gedrag, kan op intelligente wijze werken om de delen van het haar te herstellen die de behandeling het meest nodig hebben. Analyse van een haarvezel laat zien dat het haaroppervlak steeds ionischer wordt naar de punt toe, omdat het aan meer schade wordt blootgesteld. Vitamin Miracle herstelt op intelligente wijze het haaroppervlak precies daar waar het het meest nodig is, op de meest beschadigde delen van de haarschubben, van wortel tot punt. Helpt om de haarvezels te verdikken, waardoor het haar er dikker uitziet en dikker aanvoelt. Versterkt, voedt, biedt zachtheid en geeft een zijdeachtig gevoel.",

Tijdens de behandeling wordt het haar eerst gewassen. Dan wordt de behandeling uitgevoerd. Onder een warmte kap trekken de producten in. Het haar wordt afgespoeld en afgestijld.

bottom of page