top of page

Acryl nieuwe set - met babyboom of french

Duur

Senior Stylist Prijs

Junior Stylist Prijs

2h

€ 75,00

€ 60,00

Acryl is een poeder (wit, doorzichtig of gekleurd) die samen met een vloeistof uithardt aan de lucht. Deze methode maakt het mogelijk om de natuurlijke nagel een versteviging (overlay) te geven, maar ook om de nagel te verlengen. Doordat acryl over de nagel heen wordt geplaatst is dit de enige manier om de vorm en lengte van de nagels te veranderen. Acryl is een van de meest gangbare producten voor het toepassen voan verschillende nail arts. Acryl is hard en duurzaam Bij deze behandeling kunt u kiezen uit een French manicure, cover kleur (naturel) of met een gellak laten lakken.

nagel te maken word het gebroken witte of gel op de vrije rand uitgevaagd op je nagel naar je nagelbed toe. Op het nagelbed komt de cover roze

die uitgevaagd wordt over het wit. French manicure is een trendy klassieker. Een French manicure op gel of acrylnagels is te herkennen aan de witte halvemaan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is gelakt. Het geeft je nagels een verzorgende maar ook natuurlijke uitstraling.

De Stylistes van House of Bellona adviseren alleen acryl te nemen als u echt een stuk langere nagels wilt. Wilt u natuurlijk en niet lang. Kies dan voor Biab.

Acryl kan 3 tot 4 weken mooi op de nagels blijven zitten.

De behandeling bestaat uit

Mooi maken van de nagelriemen

Nagelbed schoonmaken

Acryl plaatsen

Afvijlen

Nagelriemolie",

Heeft u meer vragen. Dan helpen onze stylistes u graag verder.

bottom of page